savværk
savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap
terrasse
email-knap

Terrassebrædder for livet

Indrømmet: vores terrassebrædder ligger helt sikkert i den dyre ende af skalaen. Til gengæld får du også med garanti en terrasseløsning, som du med god og kærlig pleje kan glæde dig over i mange år fremover.

Vælger du brædder i sibirisk lærk, kan du være tryg ved, at træet holder din tid ud. Den sibiriske lærk er ekstremt olieholdig og derfor lige så vejrbestandig som de tropiske træsorter, som vi også kan levere – med mindre du foretrækker det mere bæredygtige alternativ i form af røgbehandlet ask med den samme mørke glød.

Amerikansk douglas er et næsten ligeså langtidsholdbart valg som den sibiriske lærk, da et højt indhold af harpiks, terpentin og garvestoffer sikrer veddet mod råd og svamp, og ønsker du ægte, dansk egetømmer – måske som en smuk forlængelse af din indendørs gulvbelægning – så er vi også her leveringsdygtige i terrassebrædder på helt op til 25 centimeters bredde.

Terrasse, Sibirisk lærk Terrasse, Sibirisk lærk Terrasse, Sibirisk lærk Terrasse, Douglas Terrasse, Douglas Terrasse, Dansk lærk Terrasse, Dansk eg Terrasse, Dansk eg Terrasse, Dansk eg Terrasse, Lærk

Hvis du vil vide mere om vores terrassebrædder kontakt os her