savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap
facebook-knap
youtube-knap
email-knap

Et massivt plankegulv for livet

Vælger du et massivt plankegulv fra PA savværk, får du et gulv for livet. Et gulv, der både holder sig smukt, bidrager til et sundt indeklima, egner sig til gulvvarme, er yderst konkurrencedygtigt i pris, og tilfører din ejendom merværdi formentlig din tid ud.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer nøje, hvilken træsort, der passer bedst til din ejendom, din smag og familiens eller virksomhedens behov i mange år frem: er det dansk eg, ask eller douglas udvalgt personligt af os fra bedste, danske skove? Eller en oversøisk træsort som amerikansk hvideg, pitch pine, pennsylvania-eg eller amerikansk douglas? PA Savværk er leveringsdygtig i alle de nævnte træsorter. Udover det, kan vi producere massive plankegulve efter ordre i andre træsorter, som f.eks. sibirisk lærk eller den eksotiske Ipé.

Douglas, Pravat ejendom Douglas, Privat ejendom Eg, City Ejendomme Eg, City Ejendomme Eg, Invita køkken

Sortering
I de fleste tilfælde skal du også vælge imellem to trækvaliteter: natur eller select. Naturplanker er mere levende at se på, med spredte knaster og farvespil, imens select er med få eller ingen knaster, et mere ensartet udtryk og en roligere struktur. Desuden er der spørgsmålet om den rette overfladebehandling, som du selv står for, når de rå planker er lagt. Er du mest til oliebehandling, ludbehandling, lakering eller sæbebehandling?

Der er altså meget at tage stilling til, og du er derfor mere end velkommen til at kigge forbi her på Kaj Lykkes Vej i Korinth, så du har mulighed for at tage hver enkelt træsort i øjesyn og få råd og vejledning af vores erfarne medarbejdere. Er der tale om nybyggeri eller et omfattende renoveringsprojekt, anbefaler vi, at du aftaler et besøg i vores showroom tidligt i forløbet.

Ønsker du fodlister i samme træsort som dit plankegulv, leverer vi naturligvis også det. Hele vores sortiment af massive plankegulve kan du se her.