savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap

Miljøpolitik

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ.

Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er:

PA Savværk støtter bæredygtig skovdrift.
PA Savværk overholder den til enhver tid gældende lovgivning i importør- og eksportørlandene.
Det er PA Savværks klare politik, at vi i vores indkøb sikrer os, at træet er fældet i henhold til det pågældende lands lovgivning.

PA Savværk køber eller importerer ikke træ og medvirker ikke til at købe eller importere træ, der er fældet ulovligt eller på anden måde omsat ulovligt, uanset oprindelsesland eller tredjeland.

PA Savværk vil til enhver tid undgå at handle med:
Tømmer fældet i strid med oprindelige folks rettigheder.
Tømmer fældet i skove hvor høje bevaringsværdier trues af forvaltningsaktiviteter.
Tømmer fældet i skove som bliver konverteret til plantage eller ikke-forstlig brug.
Tømmer fra skove med genetisk modificerede træer.

PA Savværk anerkender og støtter FSC® som en certificeringsorganisation, der arbejder på at sikre bæredygtig skovdrift i verden.

PA Savværk vil aktivt medvirke til at øge forbrugerens kendskab og forståelse for organisationen.

Det er PA Savværks målsætning at øge omsætningen af certificerede varer væsentligt.

Med en klart formuleret miljøpolitik er det vores målsætning at opfylde det omgivende samfunds krav om ressourcebeskyttelse og vores kunders efterspørgsel på bæredygtige produkter. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af produkter med FSC-certificering.