savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap
ch-24
facebook-knap
youtube-knap
email-knap

Møbelemner til klassisk dansk design

Siden 1950'erne har PA Savværk været fast leverandør af specialforarbejdet kvalitetstræ til producenterne af de største, danske møbelklassikere. Hans Wegners Y-stol er ét eksempel, Nanna Ditzels trissebord et andet og Gramrode Møbelfabriks Naver Collection et tredje eksempel blandt mange.

Ethvert møbelemne, vi leverer, er resultatet af savværkets over 100 årige erfaring med faconskæring, bukning og dampning af diverse træsorter. Ud over en solid, håndværksmæssig kunnen, råder vi i dag over førsteklasses produktionsudstyr, som sætter os i stand til at honorere de mest eksklusive krav fra de danske møbelproducenter.


Den lange vej fra Fyn til Milano

milano2012 milano2012 milano2012

Billederne her stammer fra den prestigefyldte, årlige møbeludstilling i Milano, Salone Internazionale del Mobile 2012, hvor Carl Hansen & Søn deltog for første gang med deres danske møbelklassikere.

Sammen med Carl Hansen & Søn deltager PA savværk i øvrigt i et højteknologisk udviklingsprojekt, der i løbet af de kommende år vil sikre en mere effektiv træopskæring og en markant minimering af spildprocenten i møbelemneproduktionen. Læs mere om projektet - tryk her