savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap
blokvare
facebook-knap
youtube-knap
email-knap

Bygningstømmer og blokvarer

Vi er til hver en tid lagerførende i *de mest efterspurgte dimensioner af blokvarer og bygningstømmer, men kontakt os for en sikkerheds skyld og hør nærmere, gerne før du påbegynder dit byggeprojekt.

Specielle blokvaretykkelser og bygningstømmer til ethvert behov klarer vi også, dog kun efter bestilling. Vi kan levere bygningstømmer helt op til 300 x 300 mm og 6,2 meter i længden, og gælder det bygningstømmer til særlige formål – for eksempel til bindingsværk – finder du det også her.

Alt træ leveres enten friskskåret eller tørret. Blokvarer i træsorterne eg, bøg, ask, ahorn, lærk og douglas. Bygningstømmer i eg, douglas og lærk. Det meste nøje udvalgt og hentet hjem fra de bedste danske skove af vore betroede medarbejdere.

PA Savværk forhandler udelukkende blokvarer til professionelle håndværkere og til træindustrien, imens bygningstømmer og massive planker til borde etc. også sælges til private.


* De mest efterspurgte dimensioner indenfor blokvarer er 26, 32, 40 og 52 mm. Leveres i enten liste- eller naturkvalitet.