savværk
facebook-knap
youtube-knap
insta-knap
email-knap

Handelsbetingelser

Bestilling
Du kan kun afgive bestilling af varer fra PA Savværk Korinth A/S via plankegulv.com og ved at vælge den/de varer, som du ønsker at købe, for herefter at gå til betalingsmodulet for at afregne. Alle anførte priser er i Danske Kroner (DKK) og inklusive 25% moms.

Når du afgiver en bestilling, tilbyder du at købe de valgte produkter i henhold til disse betingelser. www.plankegulv.com har ret til at afvise din bestilling, uden at du på dette grundlag kan gøre noget krav gældende over for plankegulv.com.

Når plankegulv.com accepterer din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse der sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst på bestillingsformularen. Hvis plankegulv.com ikke kan acceptere din bestilling eller der på anden måde er problemer med bestillingen, forsøger plankegulv.com at kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

Selv om plankegulv.com bestræber sig på at levere alle produkter, der er angivet i ordrebekræftelsen, kan der opstå situationer, hvor plankegulv.com ikke kan levere produkterne, f.eks. (1) fordi produkterne ikke længere er i produktion, eller (2) fordi, der har været fejl i prisangivelserne på webstedet. I sådanne tilfælde kontakter plankegulv.com dig og foreslår eventuelt at levere et andet produkt. Hvis du ikke er interesseret, annullerer plankegulv.com bestillingen af de produkter, som ikke kan leveres, og returnerer betalt købesum for disse produkter. Udover tilbagebetalingen kan du ikke gøre noget krav gældende over for plankegulv.com.


Priser
Priserne på produkterne fremgår af webstedet ud for hvert produkt, og ligeledes af ordrebekræftelsen og efterfølgende tilsendte faktura. Alle priser er i Danske Kroner (DKK) og inklusive moms i henhold til gældende satser.


Betaling
plankegulv.com modtager følgende danske betalingskort: Dankort og Visa/Dankort.

Det er også muligt at betale via en kontooverførsel, kontonr. oplyst i fakturaen for produkterne.

Produkterne vil blive afsendt, når pengene er overført.

Når du afgiver din bestilling hos plankegulv.com skal du altid opgive kreditkortoplysninger.

Vi trækker beløbet på dit kreditkort, når produkterne sendes.

Produkterne leveres ikke, før kortudstederen har godkendt transaktionen/købet af den pågældende vare.


Levering
I henhold til betingelserne i punktet Priser, vil plankegulv.com levere de produkter, som er bestilt og angivet på ordrebekræftelsen.

Den normale leveringstid beregnes til 3-4 uger fra du har modtaget ordrebekræftelsen. PA Savværk er 100% ordreproducerende og der kan derfor forekomme længere leveringstid på enkelte produkter

Leveringstider anført på webstedet gælder kun for levering i Danmark.

Er varen forsinket eller i restordre, vil du få besked om forventet levering via e-mail. Levering sker kun på hverdage.


Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret, fra produktet er leveret. Hvis du vil benytte retten til at returnere et produkt, er det en god idé, at du kontakter plankegulv.com på telefon: 62 65 10 09 mellem kl. 09:00 og 15:00 fra mandag til torsdag og få oplyst et returnummer.

Herefter skal du, for egen regning, sende produktet tilbage til følgende adresse: plankegulv.com, Kaj Lykkesvej 13 - 5600 Faaborg og mærke forsendelsen tydeligt med returnummeret.

Når du sender et produkt retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Du vil få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget produktet retur og konstateret, at det er i orden.

Pengene vil efterfølgende blive indsat på samme kreditkort, som blev brugt til at købe produktet med.


Fejllevering og defekte varer
Se din levering igennem straks efter modtagelsen. Modtager du mod forventning et forkert eller defekt produkt, bedes du hurtigst muligt orientere os pr. e-mail info@pasavvaerk.dk om hvori fejlen eller defekten består. Vær opmærksom på, at dit ordrenummer tydeligt skal fremgå af e-mailen.


Garanti
plankegulv.com yder 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. Garantien gælder fra den dag, du modtager produktet. Den produktgaranti som plankegulv.com tilbyder, stiller dig aldrig dårligere end købeloven foreskriver.


Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte produkter, pris- og korrekturfejl samt manglende leverance fra vores leverandører.


Forbrugersikkerhed
Som netkunde på plankegulv.com har du altid de samme rettigheder, som fremgår af Forbrugerstyrelsens regler.


Du kan læse mere om forbrugerstyrelsens vejledning til sikker e-handel her.